Wat een mooie maand mei met……..

Is het voorjaar of zomer? In ieder geval prachtig zonnig en warm weer en mei was een maand waarin bij Weerribbenrowing en Weerribbenhome veel moois gebeurde.

Roeivakantie met hemelvaart met Duitse roeiers
Een botenwagen vol met C-vieren kwam aangereden vanuit Duitsland op woensdagmiddag voor hemelvaart.  Deze kreeg een mooi plekje op ons terrein. De oosterburen hadden al onze vakantiewoningen gehuurd met een extra vakantiewoning bij buren verderop. Althans, dat hebben wij geregeld. Elke ochtend stond er een ontbijtbuffet met verse biologische producten klaar en warme broodjes. Waarna de dag kon beginnen. Weerribbenrowing heeft ca 12 routes. Kijkend naar het weer en de mood werd een mooie route uitgezocht door Nationaalpark Weerribben-Wieden. Het was prachtig weer.
BBQ-en op de eerste avond en op de andere avonden een lekker hapje eten in Blokzijl en Steenwijk. Tevreden en goed bijgekleurd vertrokken de Duitse roeivrienden zondagmiddag weer richting het oosten.

Nieuwsgierig? En wil jij ook een leuke roeiverblijf bij Weerribbenrowing? Veel kan in overleg. Vraag het ons gerust

Roeicoaches on toer en gecoacht met inspiratie om ook zelf verder aan de slag te gaan
Complimenten voor de roeivereniging die waardering heeft voor hun roeicoaches en hun als dank voor hun tomeloze inzet een roei/coachdag aan hen heeft aangeboden. Insteek was een leuke dag met koffie/thee, lunch, toertocht, gecoacht worden en als coach ook tips en trucs meekrijgen om zelf mee verder te gaan: zoals hoe breng je een boodschap op een positieve manier, hoe kijk je naar een roeier en ga je de roeier verder helpen met een betere roeihaal en/of vertrouwen & behendig in de boot en wat kan een afstelling doen voor de roeier?
Een geslaagde dag (met ook weer warm en zonnig weer), waarbij we voor 10 coaches alle wensen hebben samengevoegd in een mooi programma. Resultaat: coaches die blij zijn met de nieuwe inzichten en voor vertrek nog heerlijk in het zonnetje  genoten van een drankje!

Iets voor jouw roeivereniging om te doen? Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Vakantievieren bij Weeribbenhome en eerste roeihalen…
Heerlijk op vakantie op onze locatie in vakantiewoning Otter en fietsen door Nationaalpark Weerribben-Wieden. Dan is het toch erg aantrekkelijk om ook eens de eerste roeihalen te maken. En dat kon natuurlijk. Met een geslaagd resultaat! Genieten op het water en direct de tip meegegeven waar de dichtstbijzijnde roeivereniging is waar zij zich kunnen aanmelden , wanneer ze weer thuis zijn!

Roeicoaching in de skiff
Skiffen blijft heerlijk en wordt alsmaar leuker als het lekker soepel gaat.  Bij ons roeien wekelijks skiffeurs met coaching en ook zonder coaching. mei was heerlijk weer met veelal spiegelglad roeiwater.

Uiteraard ook weer enthousiaste skiffeurs ontvangen van verschillende roeiverenigingen, die middels coaching hun roeihalen hebben verbeterd in een prachtige relaxte roeiomgeving midden in de natuur. Coaching op één dag en ook roeiers die voor een verblijf kozen om meerdere dagen te skiffen. De één nam zijn eigen skiff mee en de ander huurde er één bij Weerribbenrowing. Programma zoals gebruikelijk in overleg samengesteld. Wil jij dit ook in Weerribben-Wieden bij Weerribbenrowing? Dat kan en vraag ons wat de mogelijkheden zijn.

 

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *