April ’23: overnachten in een ruim appartement

Alle vergunningen binnen en we zijn onze gerestaureerde authentieke stal in Weerribbenstijl aan het verbouwen in de Weeribben-Wieden. Er komen twee ruime appartementen met ieder een eigen terras. Appartement Otter heeft een woonkamer met keuken (en slaapbank), aparte slaapkamer, badkamer en aparte wc. Appartement Grote Vuurvlinder heeft een dubbelterras, met uiteraard ook een keuken en badkamer. Beiden appartementen hebben een eigen opgang.

Wil je liever niet in een appartement en overnachten in een ruime slaapkamer met eigen wc/douche en pantry dat kan tegen die tijd ook.

En wij kunnen ervoor zorgen, wanneer je dit wilt dat er een heerlijk ontbijt gereed staat.

Roeicoaching en verblijven op onze locatie kan dus vanaf medio april 2023!! Waarbij op maat afgesproken kan worden wat je wilt. Super leuk als coachingsweekend uitje met jouw ploeg.

Verblijf zonder coaching is ook mogelijk. Een eigen boot meenemen (welke ook binnen kan liggen) of een skiff, c2x of c4x+ huren is ook mogelijk. Ofwel heerlijk vakantievieren. En genieten van het buiten zijn: wandelen, fietsen, kanovaren, suppen, gezellig hapje eten in de buurt of een cultureel uitstapje maken. Genoeg te doen en ideaal voor de sportieve rustzoeker.

Roei jij en jouw partner niet? Ook ideaal. Jij lekker roeien of een keertje roeien en jouw partner geniet lekker op het eigen terras of trekt bijvoorbeeld de wandelschoenen aan.

Extraatje is dat de appartementen en slaapkamer vanuit een ecologische levenswijze worden gerund met rust en een vrij weids uitzicht op onder andere het water vlakbij het Giethoornse meer in Nationaal park Weerribben-Wieden aan een doodlopend dijkje met uitsluitend bestemmingsverkeer.

In januari gaat onze website www.weerribbenhome.nl live.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *