Weerribbenhome

Sinds mei 2023 hebben we zelf twee mooie ruime vakantiewoningen met eigen terras, keuken, badkamer, wc, woonkamer gereed in onze verbouwde losstaande authentieke schuur met vrij uitzicht op het gebied. Mooi uitzicht op de weilanden, Weerribben-Wieden en het water. Rustig gelegen aan het einde van een doodlopend dijkje.  Een lekker ontbijt kun je er bij boeken. Combinatie van roeien en verblijf op onze locatie is dan mogelijke in vakantiewoning Otter of Grote Vuurvlinder.

Wij zijn erg blij met deze combinatie van roeien & verblijf, waarbij is gekozen voor een ecologische bedrijfsvoering passend bij Nationaal park Weerribben-Wieden! Zo zorgen wij op een positieve manier voor dit unieke natuurgebied: "Het grootste en mooiste laagveenmoerasgebied van Noordwest Europa, waar land en water elkaar afwisselen. Waardoor er leefruimte is en blijft voor een enorme verscheidenheid soorten planten en dieren."

Niet roeien en toch zin in vakantie in Nationaal Park Weerribben-Wieden?
Of vakantievieren en tussendoor een keer roeien? Dit is uiteraard ook mogelijk in onze vakantiewoningen aan het water met vrij uitzicht. Er is meer te doen: wandelen, fietsen, kanovaren, zwemmen, suppen, vissen, natuur, cultuur of gewoon niets doen en genieten van de stilte en rust.

Meer weten?
Ga naar www.weerribbenhome.nl