Weerribbenhome

Op onze rustige locatie hebben we  twee mooie ruime vakantiewoningen met eigen terras, keuken, badkamer, wc, woonkamer in onze verbouwde losstaande authentieke schuur met vrij uitzicht op het gebied. Mooi uitzicht op de weilanden, Weerribben-Wieden en het water. Rustig gelegen aan het einde van een doodlopend dijkje.  Een lekker ontbijt kun je er bij boeken. Op de plek waar ooit de hooizolder was, bevindt zich nog een vakantieverblijf. Combinatie van roeien en overnachten op onze locatie is dan mogelijke in vakantiewoning Otter, Grote Vuurvlinder en/of Libelle.

Wij zijn erg blij met deze combinatie van roeien & verblijf, waarbij is gekozen voor een ecologische bedrijfsvoering passend bij Nationaal park Weerribben-Wieden! Zo zorgen wij op een positieve manier voor dit unieke natuurgebied: "Het grootste en mooiste laagveenmoerasgebied van Noordwest Europa, waar land en water elkaar afwisselen. Waardoor er leefruimte is en blijft voor een enorme verscheidenheid soorten planten en dieren."

Niet roeien en toch zin in vakantie in Nationaal Park Weerribben-Wieden?
Of vakantievieren en tussendoor een keer roeien? Dit is uiteraard ook mogelijk in onze vakantiewoningen aan het water met vrij uitzicht. Er is meer te doen: wandelen, fietsen, kanovaren, zwemmen, suppen, vissen, natuur, cultuur of gewoon niets doen en genieten van de stilte en rust.

Meer weten?
Ga naar www.weerribbenhome.nl