Maatwerk Coaching
Iedere roeier of ploeg die vooruit wil heeft een andere coachingsvraag. Daarom kiezen wij voor maatwerk. Samen met jou kijken we wat jij/ jullie willen en maken een coachingsopzet die past bij jouw vraag. Dit kan variëren van een dagdeel tot meerdere dagen en heeft invulling op maat. Alles is bespreekbaar. Dit kan bij ons op locatie of bijvoorbeeld bij jouw roeivereniging.

Wil je een keer kennismaken met roeien?
Dat kan. Je kunt eens uitproberen of roeien iets is wat je leuk lijkt en we helpen je graag op weg met de basis beginselen.

Locatie
Weerribbenrowing bevindt zich op een unieke locatie in de Weerribben tussen het Giethoornsemeer en Kalenberg (Nationaal Park Weerribben-Wieden). Een prachtige locatie direct aan de rand van het Nationale Park Weerribben-Wieden met stilte en rust. Naast roeien, kun je hier prachtig wandelen, fietsen en ontspannen. Tussen riet en groen vaar je in alle rust over het water en zie je knobbelzwanen, reigers en meer. Uniek is de mogelijkheid om in korte tijd afwisselend te varen over meertjes, weerribben, gegraven kanaaltjes en verbindingswateren.

De combinatie roeicoaching vanuit Weerribbenrowing en overnachten is bij ons ook goed mogelijk, waarbij je gebruik kunt maken van onze ontbijtservice. We hebben twee mooie ruime vakantiewoningen met eigen terras in de gerestaureerde stal en tevens een vakantieverblijf voor twee personen op de plek waar ooit de hooizolder was met de luxe om in de tuin te zitten. Uiteraard kun je hier ook verblijven zonder coaching: www.weerribbenhome.nl