Skiffsafari door de Weerribben: 19 februari en 4 maart!

Roeien in de winter is echt een belevenis in de Weerribben-Wieden: rust, ruimte, natuur, vergezichten over goudgele rietvelden en zicht op moerasbossen, spiegelgladde meertjes & vaartjes, vogels, water voor jezelf!

Dit ook ervaren en genieten van dit mooie gebied in de winter?
Met Weerribbenrowing deelnemen aan een skiff safari door dit gebied waar je niet te voet kunt komen? We nemen je graag mee door dit prachtige gebied. En jawel, dit kan ook goed met de skiff.

Wanneer?

– Zondag 19 februari
– Zaterdag 04 maart 

Aanvang 9.00-9.30 bij onze locatie met koffie/thee/wat lekkers en soep staat klaar na de safari. Vertrek om 10.00. Terugkomst ca 11.30-12.00. Bij veel wind, kiezen we voor een redelijk beschutte route en is de aankomst 12.00-12.30.

Kosten: € 35,= pp.

Neem gerust je eigen skiff mee. Is dit niet mogelijk? Geen probleem, informeer naar onze skiffs.
Nb: Ruime skiff ervaring-behendigheid is van belang!

Aanmelden of vragen?
Wees er snel bij en meld je aan via info@weerribbenrowing.nl. Zelf of juist samen met jouw roeimaten. De gelegenheid om ook andere roeiers te ontmoeten die dit leuk vinden.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

NB: Weinig skiffervaring? Medio september ’23 organiseren we een skiffsafari voor skiffeurs met minder ervaring en leren we je door smalle vaartjes te roeien, slippen, bruggetjes nemen, etc. Nieuwsgierig? Mail gerust of houd onze site in de gaten.


Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *