Skiffsafari door de Wieden: 7 oktober nog ruimte-Vol is Vol!

Roeien in de herfst is echt een belevenis in de Weerribben-Wieden: rust, ruimte, natuur, vergezichten en zicht op moerasbossen in herfstkleuren, spiegelgladde meertjes & vaartjes, vogels en water voor jezelf!

Met Weerribbenrowing deelnemen aan een skiffsafari door dit gebied, waar je niet te voet kunt komen? We nemen je graag mee door dit prachtige gebied. En jawel, dit kan ook goed met de skiff.

Dit ook ervaren en genieten van dit mooie gebied in de herfst?
Begin dit jaar hebben we dit gedaan voor ervaren skiffeurs en al snel kwam de vraag om dit te doen voor skiffeurs die goed kunnen skiffen (GEEN beginners) maar toch net wat meer ervaring willen opdoen met varen in smalle vaartjes met slippen onder smalle bruggetjes en varen over meertjes.

Wanneer?
– Zondag 17 september: VOL
Zaterdag 07 oktober: nog ruimte
– Zaterdag 14 oktober: VOL

Programma

9.00-9.30: Ontvangst met koffie/thee/ en wat lekkers bij onze locatie
10.00-10.15: Vertrek
11.30-12.00: Terugkomst
12:00: Lunch (soep, broodjes, fruit en wat te drinken)

Kosten: € 35,= pp.
Neem gerust je eigen skiff mee. Is dit niet mogelijk? Geen probleem, informeer naar onze skiffs.
NB: Maximale groepsgrootte 4 skiffeurs onder begeleiding van Albert en Sandra

Aanmelden of vragen?
Wees er snel bij en meld je aan via info@weerribbenrowing.nl. Zelf of juist samen met jouw roeimaten. De gelegenheid om ook andere roeiers te ontmoeten die dit leuk vinden.

Heb je vragen? Stel ze gerust.

NB: Op zaterdag 11 november organiseren we door de Weerribben weer een Skiffsafari voor zeer ervaren behendige skiffeurs met duurvermogen (ca 18 km met o.a. smalle bruggetjes waar je liggend slippend onder door moet, smalle vaartjes met aan weerzijden riet en uiteraard ook breder water). Hiervoor kun je je ook al aanmelden via bovenstaande mailadres.


Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *