Trainingsweekend te Weerribbenrowing

Herfst, spiegelglad water en 8 enthousiaste roeisters plus coach die begin oktober bij ons een trainingsweekend hebben gehouden. Niet een losse training; juist gezellig een heel weekend. Gezamenlijk hebben we in overleg een programma in elkaar gezet in aansluiting op de wensen van de roeiploeg: “Trainen en er met elkaar gezellig uit zijn in de Weerribben-Wieden.”
 
De roeiploeg heeft een leuke locatie geboekt vanaf vrijdagmiddag in de Weerribben en wij ontvingen hen op zaterdagmorgen voor een coaching in verschillende boottypes met video-analyse en koffie. Aansluitend een lunch te Weerribbenrowing genuttigd, waarna ze ’s middags zelf zijn gaan roeien met de eigen coach. Mooi doorbouwen op de ochtend. Zondagochtend wederom coaching, video analyse met koffie. Waarna ze hun weekend afsloten met een mooie tocht via het Giethoornsemeer, grachtjes, kronkelende vaartjes typisch passend bij de Weerribben-Wieden, waarbij Dwarsgracht niet werd overgeslagen.
 
Een geslaagd weekend voor de roeiers & coach en voor ons als Weerribbenrowing. Gezamenlijk op maat invulling geven, maakt het weekend compleet. Ook iets voor jullie roeiploeg? Neem gerust contact met ons op: info @weerribbenrowing.nl of 06 380 65669.
 
Roeigroeten Albert en Sandra
Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *