Mooi compliment

Wat hebben wij met plezier studenten dames mogen coachen. Een warm welkom door enthousiaste dames en coaches en dat geeft energie. En hoe hebben ze het ervaren?…..

“Als beginnend coach van een eerstejaars roeiploeg wilde wij wat leuks en leerzaams aan onze roeiers aanbieden. Sandra en Albert stonden meteen paraat om dat aan te bieden. In een uiterst leerzame middag hebben ze de roeiers met veel enthousiasme gecoacht. Sandra is een positief ingestelde coach die duidelijk weet waar ze het over heeft. Elke roeier weet zij op een persoonlijke manier effectief te coachen en altijd met een glimlach. Albert heeft niet alleen een technisch begrip van roeien maar ook van materiaal. Zijn inzicht bij de videoanalyse helpt precies oppakken wat een roeier moet doen om te verbeteren. Samen hebben zij ons, coaches en roeiers, ontzettend veel geleerd op een ontspannen en gezellige wijze!

Erg aan te raden en zeker voor herhaling vatbaar!!”

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *