Coaching: veel kan bij ons….met blije roeiers

Prachtig weer de afgelopen week.

Een midweek met vakantie in de Weerribben en dan 's morgens vroeg of 's avonds roeicoaching ontvangen (2 uur per sessie) met een boot van Weerribbenrowing. Ofwel overdag met het gezin genieten van Nationaalpark Weerribben-Wieden en in alle vroegte/ 's avonds roeicoaching. Deze vraag kwam bij ons binnen van een enthousiaste roeister. Uiteraard kan dit. Juist deze flexibiliteit is waar we voor gaan. Hoe fantastisch om met elkaar op vakantie te gaan en je ook kan  roeien met coaching.
Afgelopen donderdag extra genieten van de ondergaande zon op het Giethoornsemeer. Prachtige ervaring en afsluiting van de coach midweek!

Vanmorgen een opgewekte roeiploeg die in de skiff aan hun techniek wilden werken. Vijf skiffjes op het Steenwijkerdiep te Weerribbenrowing met mooi weer, waarbij de video-analyse niet ontbrak. Aansluitend hebben we een heerlijke lunch verzorgd op ons terras met streekproducten.  Een mooie basis om 's middags met een tocht de Weerribben te verkennen, waarbij het plaatsje Nederland niet ontbrak.  De door ons uitgezette tocht  en onze C4x+  maakten de trainingsdag compleet. De tip om in Blokzijl een hapje te gaan eten in de haven rond de dag mooi af.

Wij genieten van deze flexibele opzet en vinden het leuk om aansluitend op de roeierswens/vraag iets aan te bieden.

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *