2022: we gaan er weer voor!

Weerribben rowing is in 2021 van start gegaan. Zowel de roeiers als wij hebben genoten. Ondanks de corona perikelen hebben we  steeds gezocht naar mogelijkheden wat wel kon.  Uiteraard gaan we van 2022 wederom een mooi jaar maken; “Yes, er kan weer een hoop: ploegroeien, meerdere roeiers bij elkaar,…. “. Wij hebben er zin in om een ieder soepeler, beter en met plezier te laten roeien.

Surf maar even over onze website. We gaan voor maatwerk met individuele aandacht. Jullie vraag is leidend en samen maken we er een mooie arrangement van. Weerribben Wieden is  zeker leuk voor meer dan één dag en we kunnen jullie helpen met het vinden van een verblijf vlakbij ons in de buurt: appartementje, hotel of liever een Bed & Breakfast, alles is mogelijk. Zoals bijvoorbeeld Weteringhof op enkele minuten afstand waar we fijn mee samenwerken en waarbij net als bij ons gastvrijheid hoog in het vaandel staat. Liever een hotel? Dat kan ook bij Geertien. Coaching voor meer dan één dag is dan ook goed mogelijk in combinatie met genieten van de mooie omgeving.

Coaching op jullie eigen vereniging? Ook geen probleem. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Gelukkig….
Mooi om te lezen dat toertochten, marathons en wedstrijden weer op de agenda staan. De welbekende Weerribben marathon/ toertocht, de Heineken, Head en Twee- en skiffhead….en veel meer op korte termijn.
Nog een paar weken en nog tijd voor finetuning om ook bij deze momenten goed voor de dag te komen. Bij ons kun je terecht om dit te doen: net dat punt boven water krijgen om sneller en soepeler te varen. Nieuwsgierig hoe wij snel in een dagdeel coaching jullie een sprong laten maken? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Roeigroet Albert en Sandra

Geplaatst in Uncategorized.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *